Stijn van Merendonk

Stijn verbaasde zich altijd al over hoe ongezond mensen kunnen zijn. Waarom ze soms zoveel onverstandige keuzes maken en wat hen weerhoudt om gezonder te leven.

Stijn is expert in Motivational Interviewing, lid van MINT, en richtte in 2009 de Academie voor Motivatie & Gedragsverandering op. Zijn motto?

"Gemotiveerde patiënten? Dat heb je zelf in de hand!"

Meer informatie over Stijn Lees meer

Gerard de Wit

Gerard de Wit werkt inmiddels 15 jaar als trainer, met veel bezieling en plezier. Hij is begonnen binnen het werkveld van de Jeugdbescherming en Reclassering. Daar heeft hij een ruime ervaring opgedaan in het trainingen geven, het ontwikkelen van trainingen en het opleiden van trainers. Tevens is hij lid van MINT. Zijn motto?

"Humor waar het kan, serieus waar het moet en altijd met bezieling."

 

Lees meer

Sergio van der Pluijm

Sergio is een bevlogen en ervaren trainer. Hij studeerde Algemene Sociale Wetenschappen en werkte in de re-integratie branche en het reclasseringsveld als opleider, trainer en coach. Hij houdt zich sinds 2005 bezig met Motiverende Gespreksvoering en trainde daarin diverse doelgroepen: reclasseringswerkers, docenten, artsen, fysiotherapeuten, etc.. Feedback die Sergio vaak krijgt: inspirerend, ontwapenend, laagdrempelig, humorvol.

Lees meer

Eva Bos

Eva is een ervaren trainster en afgestudeerd trainer-psycholoog. Na twee bachelors in sociale psychologie en klinische-neuropsychologie studeerde zij af met de master Training and Development waarbij zij zich specialiseerde in het geven en ontwikkelen van trainingen in de professionele gespreksvoering. De laatste jaren heeft Eva zich gespecialiseerd in Motivational Interviewing en ze is sinds 2018 lid van het MINT netwerk.

Eva in vijf woorden: aanvoelend, humorvol, bevlogen, doortastend en open en deze eigenschappen brengt ze ook over in haar trainingen. Feedback die Eva vaak krijgt is: "Je enthousiasme werkt zeer aanstekelijk". Dit enthousiasme en deze bevlogenheid zet ze ook in, behalve bij het geven van trainingen, in het theater met een eigen kleinkunstvoorstelling waarmee ze het land door tourt.

Lees meer

Joyce Bakker

Joyce is een bevlogen veranderaar en senior trainer met een praktische aanpak. Door haar enthousiasme en openheid is ze in staat mensen een inspirerende, veilige omgeving te bieden waarin zij zich vrij voelen tot ontplooiing te komen. Ook Joyce is aangesloten bij MINT.

"Met plezier de gestelde doelen halen" is haar motto.

Lees meer

Miranda Bok

Miranda haar passie, het werken aan gedragsverandering en het aanscherpen van gespreksvaardigheden samen met professionals, is ontstaan in haar werk bij de reclassering. Tijdens dit werk is Miranda voor het eerst in aanraking gekomen met Motiverende Gespreksvoering. Het zien van het effect van Motiverende Gespreksvoering, bracht haar er toe om zich hier verder in te gaan verdiepen. Inmiddels geeft ze al heel wat jaren zelf trainingen in deze methodiek. Ze krijgt van deelnemers vaak te horen: “je bent zo enthousiast”, “je weet waar je het over hebt”, “je voorbeelden liggen dicht bij de praktijk” en “ik kan hier meteen mee aan de slag, heel praktisch”.

 

Lees meer

Floor van Gogh

Floor zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en dat alle andere werkzaamheden worden bijgehouden als de rest van het team aan het trainen is. Een spin in het web, meedenker en PA ineen! Zij is vaak degene die je aan de telefoon krijgt als je ons belt en die jouw mail beantwoord. Haar motto?

"Laat het zeker weten als ik nog iets voor je kan betekenen!"

Lees meer